Haberler

"Mittendrin, aber auch dabei? Wie gut ist die gesellschaftliche Teilhabe der Türken in Deutschland?" Adlı Seminer Gerçekleştirildi

22.04.2024

Almanya Duisburg-Essen Üniversitesi Türkoloji Bölümünde öğretim üyesi ve Türkiye ve Uyum Araştırmaları Vakfında direktör olarak görev yapan  Prof. Hacı-Halil Uslucan Hocamız "Mittendrin, aber auch dabei? Wie gut ist die gesellschaftliche Teilhabe der Türken in Deutschland?" başlıklı seminerini 22 Nisan 2024 tarihinde Üniversitemiz Sosyal Bilimler Binası'nda gerçekleştirdi. Akademik personelimizle öğrencilerimizin de aktif katılım sağladığı seminere Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş da katılım gösterdi. Seminer, Prof. Uslucan Hocamızın göç ve uyuma dair sorulan sorulara cevap vermesiyle son buldu.